Over mij

Over mij

Wie is Annet?

Ik ben het type dat eerst de kat uit de boom kijkt en je leert me pas na een tijdje goed kennen. Ik lust alleen koffie als er melk in zit, drink mijn thee zonder suiker en lust geen cake. Door schande en schade heb ik geleerd dat ik met alcohol geen mate kan houden. Ik ben bang voor kikkers en slakken maar een grote spin of krekel vang ik zonder angst. Ik kan een hele zondag op de bank Netflixen in mijn joggingpak maar vind het ook heerlijk om buiten te zijn.

Ik kan niet tegen mensen die hard praten, zet de televisie zacht als er in een film of serie een spannend muziekje start en erger me aan mensen die tikkende geluiden maken. Volgens anderen heb ik rare gewoontes die ik zelf heel normaal vind.

Ik kan zonder moeite een Internet verbinding in mijn huis aanleggen maar snap nog steeds niet hoe mijn nieuwe Iphone werkt. Mijn Instagram moet ik beter bijhouden want als blogger is dit het belangrijkste kanaal om verkeer te genereren naar je blog. Maar stiekem wil ik gewoon niet dat anderen dagelijks op de hoogte zijn van mijn bezigheden. Als ik foto’s op Social media niet leuk vind dan like ik ze niet, ook al zijn het foto’s van mijn beste vriendinnen.  

Ik ben 4 keer per week op de sportschool te vinden. Slank ben ik van nature al (ja dat is oneerlijk, maar zo is het leven), dus ik doe alleen maar krachttraining voor wat extra body. Ik train al 5 jaar voor een sixpack maar die is nog steeds ver te zoeken. Dat maakt mij dus een fitte meid en geen fitchick. Mensen die zeggen dat ik dunne benen heb, een klein kontje of mij dun noemen vind ik stom. Ik zeg tenslotte ook niet dat ik je dik vind, je een dikke reet of klapkuiten hebt toch?     

Ik vind mensen die mij een vraag stellen maar niet luisteren naar het antwoord onbeleefd. Ik kan moeilijk hulp aan anderen vragen en voel me schuldig als iemand wat voor mij doet. Ik ben gek op goede gesprekken met vriendinnen. Ik wil graag de wereld en andere culturen ontdekken en heb een fascinatie voor het menselijk brein. Ik werd altijd gezien als een partygirl maar ben sinds een jaar redelijk gekalmeerd. Ik ben geïnteresseerd in spiritualiteit maar ben geen zweverig type. Ik kom zelfverzekerd over, heb een duidelijke mening en ben altijd de lolbroek in gezelschap. Maar stiekem ben ik ook onzeker en eigenlijk heel gevoelig.

Ik ben niet volmaakt, mijn leven is niet perfect, ik wil niet je voorbeeld zijn en ben geen influencer. Ik ben die meid waarin je je soms herkent en soms ook niet. Ik ben Annet en dat vind ik helemaal prima.   

Waarom Danseninhetwater

Een jaar geleden startte ik mijn blog danseninhetwater. Hoe ik op deze naam kwam? Dat is eigenlijk iets symbolisch. Door te dansen kunnen we emoties, gevoelens en gedachtes uiten.  Maar als we in het water dansen maakt dat het moeilijker. Het water symboliseert de wereld en het dansen de mensen op deze wereld.  Je bepaalt namelijk zelf hoe moeilijk je het leven maakt door de manier waarop je tegen de wereld aankijkt.

Over danseninhetwater

Wil je anders naar dingen kijken, meer uit het leven halen of gewoon even kunnen lachen? Dan zit je op mijn blog goed. Met mijn blogs probeer ik je mee te nemen in mijn gedachtewereld over geluk, liefde, actuele onderwerpen en entertainment. Ik hoop mensen te inspireren om anders over dingen na te denken, anderen te kunnen respecteren en liefde te vinden in zichzelf. Geschreven met een tikkeltje droge humor, want in een wereld waarin iedereen lijkt te streven naar perfectie mag er soms ook best gelachen worden.