Boer zoekt vrouw afl. 4 | Michelle’s mannen blijken een stelletje luie moederskindjes te zijn

Boer zoekt vrouw afl. 4 | Michelle’s mannen blijken een stelletje luie moederskindjes te zijn

De logeerweek van boer zoekt vrouw is van start gegaan. Van kontjes schuren, diepvriessperma tot aan cowboytje spelen. Ook deze aflevering zorgde weer voor tenenkrommende televisie.

Marnix

De dames van Marnix zijn van harte welkom in de luxe stacaravan met privé tuin. Als sfeermaker heeft hij een bosje gladiolen neergezet en varkentjesroze, met naam bedrukte overals klaargelegd. Willemijn valt in ieder geval goed in de smaak bij de hond van Marnix die direct bij haar op schoot zit. Paardenmeisje en hondenmeisje, wat een vangst! Bertine en Janneke maken het drietal compleet en Marnix geeft ze een rondleiding. Er wordt even naar de stieren gekeken en de paarden worden losgelaten in de wei. Willemijn laat Marnix zien dat ze een echt paardenmeisje is door zich direct op 1 paard te storten en het beest niet meer los te laten. De avond valt en het is tijd om het avondeten te bereiden. In de smalle, rommelige keuken van Marnix worden er heel wat kontjes tegen elkaar geschuurd. Wat een enthousiasme. Marnix ontpopt zich na het avondeten nog even als een ware cowboy als hij op zijn paard door het water galoppeert. Uiteraard pakt Willemijn  haar kans en springt er als eerste bij.

Jaap

Jaap heeft zich goed voorbereid op de komst van de vrouwen. Op elk bed heeft hij, romantisch als hij is, een roosje neergelegd. De kleurrijke Merilyn komt bepakt en bezakt als eerste aan. Ze is iets wat uitgeschoten met de oogschaduw maar agh dat zullen de zenuwen zijn. Petra geeft Jaap bij aankomst gelijk een dikke pakkerd en heeft zelfs voor de vrouwen cadeaus meegenomen. Marjan neemt het er ook gelijk van, 6 zoenen. Zo Jaap, die heb je alvast te pakken. Petra giechelt dat ze eigenlijk nu al de kriebels van Jaap krijgt. Jaap pakt het avondeten handig aan. Gewoon een grill op tafel, wat vlees en groenten erop en klaar. Niks geen aardappels schillen en groenten koken. De complimenten vliegen Jaap om de oren en dat geeft hem het vertrouwen om nog maar even te benadrukken dat de gekozen vrouw toch echt bij hem moet wonen. Latten gaat hem gewoon niet worden. Dat het maar duidelijk is.

Wim

Marlies komt als eerste bij de boerderij aan. Marit als tweede. En Paula, de aaltjesonderzoekster maakt het drietal compleet. Marit en Paula lijken direct vriendinnen te zijn en Marlies valt een beetje buiten de boot. Sterker nog ze wordt niet eens gehoord door de anderen.”Hallo ik probeer het al drie keer te zeggen”, roept ze aan de picknicktafel. Tijd voor de rondleiding. Wim wijst naar een oud versleten autootje, “Dit is een hobby die ik niet vaak doe”. Zijn hele schuur staat eigenlijk vol met hobby’s die hij niet vaak doet. Het is maar goed dat er nu vrouwen in zijn huis wonen. Misschien kan hij daar zijn hobby van maken, die hij wel doet.

Michelle

Boerenzoon Ruud maakt als eerste zijn entree en hij brengt een paar kippen mee. Goede binnenkomer Ruud. Samen zetten ze de kippen in het kippenhok, Michelle wat wiebelend op haar hoge sleehakken. Verlegen Maarten komt als tweede aan en voelt zich direct thuis. Nummer drie, Zeno komt als derde aanscheuren in een felblauwe autootje, zelfs zijn blauwe koffertje matcht erbij. Tijdens de rondleiding maakt de sorteermachine grote indruk en de mannen krijgen direct een schoonmaak taak toegewezen. De mannen blijken een stelletje luie donders. Ze verwachten dat Michelle het avond eten maakt en zij op hun luie gat kunnen blijven zitten. Thuis kookt moeders namelijk voor de mannen. Maar Michelle maakt de mannen als snel duidelijk dat ze bij haar in huis gewoon aan het werk moeten. “Hup hup, ik ben jullie moeder niet”. Gelukkig helpt Zeno nog wel, daar scoort hij punten mee.

Steffi

Harold maakt zijn entree op zijn tractor. Steffi zit al weken in zijn hoofd. Die Harrold, de logeerweek is nog niet eens begonnen en hij is nu al verliefd. Kevin en Roel  zijn ook aangeschoven. Roel heeft goed nieuws.  Hij kan twee dagen later naar Peru! Steffi zit midden in het dekseizoen, wat een geluk mannen. Toekijken hoe Steffi haar vinger in de baarmoedermond van één van haar paarden steekt. Roel denkt het allemaal wel te begrijpen. “Het is gewoon een beetje zoals diepvriessperma, buisje erin en klaar. Het stelt niet zoveel voor als je weet hoe het moet”. Juist ja.  Door naar het avondeten. Bij Steffi staan alle mannen welwillend en zingend in de keuken terwijl Steffi de tafel dekt. Goede taakverdeling! Harrold strijdlustig als hij is zegt: “Laat ze maar komen, ik lust ze rauw”. Of hij het over de krieltjes of de mannen heeft is mij nog wat onduidelijk.

 

Volgende week het vervolg van de logeerweek. Wie zou er volgende week naar huis gestuurd worden?

Eén gedachte over “Boer zoekt vrouw afl. 4 | Michelle’s mannen blijken een stelletje luie moederskindjes te zijn

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.