8x dingen die mensen doen die best raar zijn

8x dingen die mensen doen die best raar zijn

Soms verbaas ik me over de dingen die sommige mensen doen en zelf heel normaal lijken te vinden, ik vind ze namelijk best raar. Ik kan deze lijst nog veel langer maken maar laat ik hem beperken tot 8 punten.

1. Dat sommige mensen op hun dooie gemakje door de winkel slenteren en dan bij de kassa staan te zuchten als ze wat langer moeten wachten in de rij omdat ze dan plotseling haast hebben.

2. Sportieve types die hun auto zo dicht mogelijk bij de ingang van de sportschool parkeren om niet zo ver te hoeven lopen en dan vervolgens binnen op de loopband gaan staan.

3. Dat we plotseling de andere kant op kijken of snel onze telefoon pakken als een krantenverkoper op straat ons aan wil spreken.

4. Dat we moeilijk doen over het drinken uit andermans glas maar ondertussen wel met een wildvreemde in de kroeg staan te zoenen.

5. Dat we collega’s, vrienden of familie die we in de kroeg of op een feest tegenkomen drie zoenen gaan geven terwijl we ze in het dagelijks leven gewoon begroeten met een simpele ‘hoi’ en doorgaan met de dagelijkse bezigheden.

6. Dat we mensen die we ’s ochtends vroeg op straat tegenkomen begroeten met ‘goedemorgen’ terwijl we diezelfde mensen ’s middags voorbij lopen zonder begroeting.

7. Dat de hapjes die op een schaal op tafel staan binnen no-time worden opgegeten maar niemand de laatste durft te pakken omdat ze dan niet onbeleefd willen overkomen. Hoezo? Je hebt net de helft van de schaal opgegeten.

8. Dat mannen wel mogen wildplassen en we daar niet raar van opkijken maar van een gehurkte plassende vrouw langs de weg wel.

Wat vind jij raar? En vind jij de dingen die ik benoem herkenbaar of misschien helemaal niet raar, dat kan natuurlijk ook. Kom maar op met jouw lijstje!

2 gedachten over “8x dingen die mensen doen die best raar zijn

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.